Forrige - Næste

SIDE 3/15

I forbindelse med skolebestyrelsesvalget lancerer Skole og Forældre fotokonkurrencen Hvad skal have en hånd på jeres skole? Alle forældre og elever kan deltage i konkurrencen om 5.000 kroner til deres klasse.

VIND 5.000,-

TIL KLASSEN

Hvad trænger til en hånd på din skole? Hvad synes du er vigtigt at prioritere? Er det fx madordning, holddannelse, skole/hjem-samarbejdet, legepladsen, temadagene, morgensangen, samarbejdet med den lokale forening eller skolens trivselspolitik, der fortjener en hånd? Tag et billede af dit forslag, og upload det på Skole og Forældres Facebookside. De 4 billeder med flest likes, vinder hver 5.000 kr. til deres klasse. Sådan lyder reglerne til Skole og Forældres konkurrence, der har til formål at gøre forældrene opmærksomme skolebestyrelsesvalget.

 

Skal starte refleksion hos forældre

”Skolen er vigtig for vores børn, og som forældre engagerer vi os i børnenes skoleliv. Derfor er skolebestyrelsesvalget en oplagt mulighed for forældre til at udtrykke, hvad de finder vigtigt i skolen. Ud over opmærksomhed om valget, giver det også forældrene mulighed for at overveje, om de ønsker at stille op til valget og arbejde aktivt i skolebestyrelsen, eller om de vil stemme på den kandidat, som prioriterer det, de synes er vigtigt,” siger Ingelise Andersen, der er projektleder i Skole og Forældre.

 

Postkort til alle elever

Alle skoler får tilsendt postkort om konkurrencen, som eleverne kan

tage med hjem til forældrene.

Alle forældre kan deltage i konkurrencen ved kort at skrive, hvad de synes fortjener en hånd på deres børns skole. På billedet skal der være mindst en hånd, der peger, vinker, giver tommelfingeren op eller noget helt fjerde. Tag et billede af det, upload det til Skole og Forældres Facebook-side eller send det til post@skole-foraeldre.dk